Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Promotia Rauch VitaminCup pe www.rauch.cc/ro

Ati consumat vreodata sucurile "naturale" Rauch? Nici nu prea se gasesc prin magazine. Daca nu stiati este un concurs tentant pentru doritori. Concursul se desfasoara tot cu introdus coduri, pe www.rauch.cc/ro, coduri ce se gasesc in partea superioara a ambalajului. Sunt formate din 10 caractere.
Te poti inregistra in concurs si prin urmatoarea modalitate:
pe site-ul www.rauch.cc versiunea în limba română prin confirmarea unui cont de inregistrare ce trebuie sa contina un numar de telefon activ. Pe site-ul www.rauch.cc versiunea în limba română, participanţii vor putea genera coduri de înregistrare în promoţie cu ajutorul unui joc online. Codurile sunt generate aleatoriu de un software certificat. Pentru a inscrie la promotie codurile obtinute pe site cu ajutorul generatorului de coduri, participantii trebuie sa urmeze pasii descrisi pe adresa www.rauch.cc versiunea in limba romana.
Premii: 1 masina BMW X1, 8 vouchere pentru o mini-vacanta in Austria pentru 2 persoane.
Campania se va desfasura la nivel national, in perioada 15.11.2011 – 31.03.2012.
Intregul regulament il gasiti pe pe site-ul www.rauch.cc versiunea în limba română.

Promotia Rauch VitaminCup pe www.rauch.cc/ro - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Anonim spunea...

de ce era in 2011 De ce nu acum, in 2012?
Eu sunt si nemtoaica,Dar stiu putin romana.
Aber Warum jetzt??!!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google