Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Fructul Sharon

In aceasta perioada a anului vedem tot mai multe fructe exotice in hypermarketuri ca de, astea a noastre s-au cam dus si cele din sere sunt prea putine. Anul trecut consumam multe litchi, fructe dulci si cu un mare continut nutritiv.
Acum cred ca voi consuma fructele Sharon - Kaki. Sunt foarte dulci si sunt bogate in vitamina C, betacaroten, potasiu, carbohidrati, magneziu si calciu.
Fiind foarte dulci, printre proprrietatile benefice amintim si aportul mare de energie (un fruct Sharon contine in jur de 200 calorii).
Alte proprietati: - laxativ, diuretic.
Cum se mananca Sharon: - nu il consumati cand nu e copt pentru ca are o cantitate mare de tanin. COnsumati-l cand coaja se rupe usor.
La Kaufland pretul pentru Sharon e in jur de 4 lei/fruct.

Fructul Sharon - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 4 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

foarte bun am mincat prima data si mi-a placut

Anonim spunea...

am mancat azi,nu stiu cat de laxativ e ca n-am patit nimic,doar is barbat!Inca mai astept...o saptamana doua,apoi merg sa mai iau unu! :))

Anonim spunea...

ce vrei sa zici?
confunzi laxativ cu afrodisiac?

Anonim spunea...

ce-i asta _ dar cum se mananca , care parte e comestibila

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google