Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Catalog Avon campania 3 2012 - brosura C3 februarie

Pentru fetele care nu au rabdare si vor sa vada urmatorul catalog din Avon cat mai repede, am 2 veste, una buna si alta mai putin buna. Puteti vedea catalogul 3 mult mai repede decat ar trebui. Vestea proasta, e in limba rusa. Dar sunt aceleasi produse. Din pacate nu puteti sti preturile. Dar va puteti face o idee despre urmatoarele produse comandate de la Avon.
Catalog Avon campania 3 2012, brosura C3 luna februarie.
In varianta ruseasca, catalogul o are pe prima pagina pe Vera Brejneva, artista din Ucraina, imaginea parfumului Infinity Moment. Sa vedem cine va reprezenta din Romania parfumul Infinity Moment.
Daca mai aveti rabdare, catalogul Avon 3 2012 va aparea la sfarsitul lunii decembrie.
Update: a aparut catalogul 3 pentru Romania.

Catalog Avon campania 3 2012 - brosura C3 februarie - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 6 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

buna sunt roxana si vreu sa inscriu reprezentanti cine este interesata sa ma contacteze la tel. 0763957828

Anonim spunea...

fain

Anonim spunea...

????????

sextinio spunea...

apasati in text mai sus unde va apare : Catalog Avon campania 3 2012, brosura C3 luna februarie, pentru a vedea catalogul:)

Anonim spunea...

buna...am si eu o intrebare...am facut comanda la infiniti moment cu colier la un ban si colieru nu a vn a facut si o prietena dea mea comanda la alta persoana si ei ia venit e posibil sa nu vina la fiecare persoana care face comanda acest parfum????

Anonim spunea...

unde pot vedea campania 8 2012 ?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google