Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.ristorante.ro - concurs Ristorante "Aduna premiile felie cu felie"

Aduna premiile felie cu felie. Aleget-ti sortimentele preferate si apoi premiile garantate. Participa la concursul Ristorante bazat pe strangerea de puncte.
Cauta stickerele promotionale de pe toate sortimentele Pizza Ristorante, aduna minim 3 puncte si trimite SMS la 1850 cu numarul de puncte stranse, datele tale si premiul ales (3 puncte: manusa de bucatarie sau platou ceramic, 5 puncte: cuter de pizza sau platou de lemn; 7 puncte: ceas de perete sau geanta termoizolanta). sau inscrie-te pe www.ristorante.ro. Pastreaza punctele pentru validare.
Campania promotionala se va desfasura in perioada 3 Octombrie 2011 – 15 Ianuarie 2012.

www.ristorante.ro - concurs Ristorante "Aduna premiile felie cu felie" - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 2 comentarii (pareri sau completari):
aurel cristescu spunea...

BUNA ZIUA M-AM INSCRIS SI EU DE DOUA ORI LA CONCURSUL FELIE CU FELIE SI NU M-A SUNAT NIMENI AM 10 PUNCTE SI VREAU TOCATOR DE LEMN SI CUTTER PENTRU TAIAT PIZZA ASTEPT UN RASPUNS LA TEL.0723.686.O76.AUREL CRISTESCU

Anonim spunea...

unde sa ma inscriu, am intrat pe adresa specificata si nu exista decat datele de pe abtibildurile lipite pe ambalaje. Nimic referitor la inscriere sau altceva! Imi puteti spune unde si ce sa accesez?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google