Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Prințesa Polonic

Anca Rusu, prezentatoarea Observatorului are un proiect online www.printesapolonic.ro Printesa Polonic e un personaj nascut din pasiunea pentru gatit si din recunostinta pe care le-o port parintilor si bunicilor care m-au crescut si m-au hranit sanatos, spune Anca. Intr-un oras cucerit de hamburgeri si shaorma, Printesa Polonic aduce un suflu nou, retete sanatoase dar si alte lucruri frumoase.
Prinţesapolonic.ro e universul unei fete simple pentru care „la cratiţă“ nu ar putea avea niciodată sens peiorativ. A găti şi a lua masa acasă nu e un soi de economie pe care trebuie să o facă doar cei fără posibilităţi, e o dovadă de respect de sine. Site-ul este ceva mai mult decât o culegere de reţete, prin intermediul căruia voi milita pentru o viaţă sănătoasă şi frumoasă cu tot ceea ce înseamnă asta: alimentaţie, mişcare, moduri de petrecere a timpului liber şi caritate. sursa Revista Felicia.
Lansarea site-ului va fi in octombrie.

Prințesa Polonic - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google