Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

mireasapentrufiulmeu.a1.ro

Ce s-a intamplat cu harababura Noră pentru mine si Mireasă pentru fiul meu?
Antena 1 sustine ca titlul Nora pentru mine a fost folosit ca pion de sacrificiu adică o etapă în trecerea emisiunii in cârca A1. O afirmație care iși are rostul.
Paginademedia.ro scrie despre neințelegerile dintre Kanal D si Sinevizyon. Se pare că nu s-au documentat așa de bine dat fiind faptul ca reprezentanții A1 au inregistrat marca Mireasă pentru fiul meu cam in același timp când au inregistrat Noră pentru mine.
Acum că lucrurile s-au liniștit fanii au locușorul unde iși pot exprima părerile despre emisiunie, concurenți, eventual emisiuni inregistrate pe mini-site-ul mireasapentrufiulmeu.a1.ro.

mireasapentrufiulmeu.a1.ro - comentarii, pareri, forum

A fost adaugat 1 comentarii (pareri sau completari)
Anonim spunea...

buna ziua S-ai fie rusine lui Victor..un mare nesimtit ca s-a folosit de Alexandra...ma uit la el si nu pot sa cred ce tupeu are...nu mai zic de Andrea..daca tot il iubeste sa paraseasca competitiia de ce mai sta?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google