Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Dermonu forum

Aș vrea să transform această pagină într-un mic forum despre gelul pentru acnee Dermonu. După cum ați putut vedea la teleshopping, Dermonu reduce semnele acneice sau urmele rămase. Dermonu conține ulei de măceșe, ulei de ceapă și ulei esențial de arbore de ceai. Dacă ne preparăm noi acasă acest gel, oare nu e mai bine?
Aștept păreri de la dumneavoastră despre gelul Dermonu. Dacă doriți să comandați, Dermonu costă 89 lei de pe www.telestarshop.ro.


Dermonu forum - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 9 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

e bun de ceva?

Anonim spunea...

NU

Anonim spunea...

e bun si pentru dermatita atopica ...

Anonim spunea...

Este extraordinar de bun gelul asta pentru cicatrici si semne. mie mi au trecut aproape complet in cateva saptamani si n am mai folosit nimic altceva

Anonim spunea...

si la mine a functionat

adrian baroana mic spunea...

imi spuneti si mie cu ce curatati inainte fata inainte sa aplicati dermonu?

Anonim spunea...

este bun de cava

Anonim spunea...

nu este bun d nimik. L.am folosit 2 sapamani sh mi.am umplut fata d cosurii, nu stiu cum s mai skap d ele ma tratez cu ceva din farmacie dar tot eu mi.au trekut.

Anonim spunea...

nuuuu

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google