Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Nora pentru mine

nora pentru mineNora pentru mine 6 se transforma intr-un alt nume pentru ca emisiunea s-a mutat la Antena 1. Cel mai iubit reality show Nora pentru mama avand ca prezentatoare pe Mirela Boureanu Vaida iti da intalnire la Nora pentru mine pe Antena 1.
Cum de nu au mai putut utiliza numele Nora pentru mama: desi e aceeasi firma care produce televiziunea Sinevizyon, marca Nora pentru mama a fost inregistrata de KanaD.
Sper sa nu ma insel si sa va dau informatii false dar stiu sigur ca acum cateva saptamani Sinevizyon TV Production au inregistrat marca Nora pentru mine. Punand la cap informatiile cu noul reality show matrimonial oferite de promo-ul de pe A1 deduc ca asa se va numi emisiunea.
Exista site-ul www.norapentrumine.com.
Update: Antena 1 a inregistrat marca Nora cu noroc deci s-ar putea ca emisiunea sa fie Nora cu noroc iar siteul de informatii si votat concurenti noracunoroc.a1.ro
Da, emisiunea se cheama nora pentru mine si site-ul oficial www.norapentrumine.com.

Nora pentru mine - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 2 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

de abia astept sa inceapa emisiunea :X

Anonim spunea...

sper sa aiba acelasi succes ...nora pentru mine

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google