Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Machiajul din spatele ochilorOdata ales modelul care se potriveste cu forma fetei tale, trebuie sa acorzi atentie machiajului ochilor. De cele mai multe ori, lentilele nu fac altceva decat sa-ti ascunda sau sa distraga atentia de la acestea. Aici intervine culoarea.
Daca ai ochelari cu rame, evidentiaza-ti ochii in ciuda umbrei cauzata de incadrare. Contureaza atat pleoapa superioara, cat si pe cea inferioara, apoi aplica un strat de fard din aceeasi familie cromatica cu nuanta ramelor. Pentru ochelarii cu particule sidefii in rame, foloseste tonuri de auriu sau brun.
Daca ai ochelari fara rame, ochii pot parea obositi, iar trasaturile sterse. Contracareaza lipsa de vitalitate prin conturarea cu eyeliner si aplicarea a doua straturi de mascara pentru colum pe pleoapele superioare. Produsele rezistente la apa sunt ideala fiindca nu se intind pe parcursul zilei.

Machiajul din spatele ochilor - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google