Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Cum comand de la Yves Rocher

Fetelor, voi de unde va luati cosmetice? Anul acesta am descoperit Yves Rocher, au oferte super tari. Nu mai zic de parfumurile care persista si au arome deosebite.
Parfumul So Elixir a fost primul produs comandat de la ei, miroase incredibil. Pe langa comanda facuta primisem si un cadou, un rimel si o geanta. La pretul de atunci mi s-a parut o oferta foarte atragatoare.
Apoi si prietenul meu si-a facut o comanda de un parfum de care a fost multumit si pe langa el m-am facut si cu un cadou:D un parfum So Elixir.
Referitor la comanda, poti comanda prin telefon si prin posta. Catalogul Yves Rocher il poti comanda de pe site www.yves-rocher.com/ro iar in catalog vei primi si un plic pentru a trimite comanda.
Nu va recomand sa apelati la comanda prin posta, veti astepta mult prea mult. Cel mai bine comandati prin telefon 0212036131.

Cum comand de la Yves Rocher - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 2 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

stefanagiurcoiu@yahoo.com
cum pot sa devin reprezetant

Anonim spunea...

dak vrei sa devii reprezentant Yves Rocher contacteaza-ma
valentyna_valy2000@yahoo.com

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google