Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.tediada.ro concurs Tedi

Intre 16 mai si 28 august Tedi te invita la un concurs cu premii tentante. Produsele participante la promotie sunt:
* - Tedi 300 ml sticla (toate sortimentele);
* - Tedi 750 ml sticla (toate sortimentele);
* - Tedi Play (toate sortimentele);
* - Tedi Waterrr (toate sortimentele),
Cauta codul de pe orice produs Tedi participant la concurs si introdu-l pe www.tediada.ro pagina special conceputa pentru acest concurs sau trimite prin SMS la 1718. Codul trebuie sa contina 10 caractere alfanumerice. Pentru inscrierea pe www.tediada.ro e necesar intai sa va faceti un cont online.
Poti castiga un echipament sportiv Puma pentru urmatoarele sporturi: inot, fotbal, tenis, atletism, volei, dans sportiv si kartin sau mingi. Pentru mai multe detalii intrati pe www.tediada.ro. Tedi are pentru tine, fructe, morcov, vitamine.

www.tediada.ro concurs Tedi - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 6 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

hey, cine stie unde trebuie sa intru pt a vota pe cineva din concurs??

Anonim spunea...

buna cine stie unde pot scrie si eu codul de sub eticheta Tedi pt concurs . Va Multumesc

Anonim spunea...

MERGETI MAI FRAIERILOR SI NU MAI PROSTITI COPII CU CONCURSURILE VOASTRE. II FACETI PE COPII SA LE TREBUIASCA TEDI SA VA FACETI VOI PLANUL

SILVIA EMOO spunea...

bai prostilor azi am ascultat un copil cre spunea ca voi inebuniti copii cu concursurile voastre false.prostilor nu stiti cati copii sunt afectati de voi prosti PROSTIIIIII!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

concursul este bun dar nu stiu unde sa ma inscriu

Anonim spunea...

Concursul Tediada s-a terminat anul trecut. In schimb, a inceput altul numit Tedi Campionii. Puteti intra pe site-ul lor TEDI.ro sa adaugati coduri!

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google