Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

www.cursapentruvacanta.ro concurs Rompetrol

Vara aceasta, Rompetrol iti da posibilitatea de a castiga o vacanta in marele orase ale lumii! Alimenteaza intre 01 iulie si 18 septembrie 2011 de la Rompetrol de minim 100 Lei si trimite codul promotional de pe bon prin SMS la 1817 sau pe www.cursapentruvacanta.ro si poti castiga prin tragere la sorti una dintre cele 15 vacante sau alte premii zilnice constand in aparate foto, GPS-uri si portbagaje auto.

www.cursapentruvacanta.ro concurs Rompetrol - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 12 comentarii (pareri sau completari):
Anonim spunea...

daca tot ati lansat acest concurs,cel putin faceti in asa fel incat in momentul cand introducrem datele, acestea sa fie preluate.
Am incercat cel putin 30 de minute in aceasta seara sa introduv datele si mi se refuza pe motiv ca bonul trebuie sa fie peste val.de 100 lei.
Domnilor codul promotional al bonului meu este de 219,50 ron, este peste 100,oo.
Sa intele ca este numai o reclama ? C a nu este ceeace spuneti ?

Anonim spunea...

o prostie si eu am patit la fel bon de 269 ron si mi cere ca nam 100

chioncel emil spunea...

am alimentat combustibil de 200 ron dar mesajul primit dupa validarea bonului fiscal prin sms spune ca este sub 100 ron , in concluzie este o pacaleala sau greseala ? astept lamuriri din partea cuiva competent ............. codul este 680NRG5A2V

Anonim spunea...

e o vrajeala de la un cap la celalalt. am incercat o ora sa introduc codul si degeaba...
totul e doar o reclama si o MARE PACALEALA...

Anonim spunea...

eu nu am codul pe bon.imi spuneti si mie care este????

Anonim spunea...

am incercat o ora sa bag codul si degeaba spune ca este incorect am incercat toate numerele dupa bonul fiscal.care este codul promo?

Anonim spunea...

Da,da,da...Macar sa iti spuna de la benzinarie unde trebuie sa introduci codul...

Anonim spunea...

DA DA DA DA DA DA DA E PACALEALA EU INCERC SA MA INSCRIU DIN 7 07 2011 CU ALTE CODURI SI NU REUS. FERITIVA DE ROMPETROL

Anonim spunea...

ERGHUJIG

Anonim spunea...

Nu este vrajeala si sa stiti ca nu lucrez pt rompetrol. Sotul meu a alimentat in valoare de aproximativ 1000 ron, iar la un bon la fel la patit si a sunat la nr care l-a primit prin mesaj. I s-a raspuns imediat iar explicatia este urmatoarea: litera "O" este confundata cu cifra "0". De aici e toata confuzia. Si... sa stiti ca pe 30 august plecam in Tenerife, caci excursia este pt 2 persoane, asa ca ...... bafta!!!

Anonim spunea...

Eu am castigat,nu toti care cumpara sunt si castigatori, totul e sa gandesti pozitiv si sa speri in castiguri.Mult succes tuturor.Paraschiva.

Anonim spunea...

pentru cei care au fost in una din excursiile puse la bataie de ce nu impartasesc cu noi cum a fost?

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google