Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

Revista Taifasuri ultimul număr

Taifasuri este o revista saptamanala, de medicina naturista, frumusete si sanatate. Si cum romanul cauta din ce in ce mai mult reviste de sanatate, Taifasuri s-a detasat de celelalte reviste.
Am ramas uimit sa vad ca ultimul numar din Taifasuri e repede luat din supermarketuri. Aseara cand am fost in Kaufland nu am mai gasit ultimul numar din Taifasuri.
Revista taifasuri are si o versiune electronica pe www.taifasuri.ro unde veti gasi horoscop, articole interesante, pagina de slabit, terapii si multe altele.
Cauta la chioscuri ultimul numar din Taifasuri sau viziteaza site-ul www.taifasuri.ro.

Update.

Am reluat tracking-ul acestei pagini din dorința de a promova cât mai mult această revista. Dacă sunteți interesați de un "sneek peek" din ultimul  număr al Revistei Taifasuri vă rugăm lăsați un comentariu.

Revista Taifasuri ultimul număr - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 0 comentarii (pareri sau completari):

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google