Primiți noutăți prin email

CAUTĂ REȚETE

DetoxiColon pret

Detoxicolon pret 73 lei pentru curatarea colonului. Pentru ca produsul de detoxifierea ColonHelp e scump cei de la Dacia Plant au lansat Detoxicolon, un reglator al tranzitului intestinal care acționează în sensul normalizării acestuia, fiind eficient atât în constipație cât și în diaree. Totodată Detoxicolon determină detoxifierea intestinală și corporală generând un întreg cortegiu de fenomene pozitive asociate acestora.

Cu Detoxicolon slabesti, reglezi tranzitul intestinal, regleaza glicemia, scade colesterolul.
O cutie de Detoxicolon costa 73 lei fata de ColonHelp care are un 129 lei. Ramane la atitudinea dumneavoastra sa decideti care este mai bun.

DetoxiColon pret - comentarii, pareri, forum

Au fost adaugate 2 comentarii (pareri sau completari):
Maria C spunea...

Unde se gaseste cu 73? In magazine pretul e mult mai mare. Eu cel mai ieftin am gasit aici http://www.vegis.ro/detoxicolon-480g-DACP150181--p487461.html

Anonim spunea...

Nu recomand nimanui aceasta mizerie. In loc de detoxifiere provoaca in schimb constipatie indiferent ca te hidratezi. Nu merita nici un leu.

Trimiteți un comentariu

 
Copyright © 2010 - Retete-bune.net Toate drepturile rezervate - Informatiile de pe acest blog nu pot fi reproduse sau republicate pe alte site-uri fara acordul proprietarului. Retete bune originale cu un strop de eleganta si mult suflet. Ia si mananca sanatos! Politica de securitate Google